Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Διεύθυνση Ιδιωτικού Ιατρείου στη Θεσσαλονίκη
Τσιμισκή 100 (2ος όροφος)
Τηλ.: 2310 222 422

Διεύθυνση Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης
Ασκληπιού 10, Πυλαία,
Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 57001
Τηλ.: 2310 400000
Fax: 2310 471 056

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Δ.Μ.Σ. (BMI)

hiddenppath hiddenppath

Menu

Hello!

Welcome!

Here you can calculate your bmi and bmr.

Choose option on the left.

Επιμήκης Γαστρεκτομή

Τον Νοέμβριο του 2019 μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα δυσκαταποσίας ακόμη και υγρών, μέσα από την ομάδα βρήκα την άκρη και σήμερα είμαι στην 5η μετεγχειρητική ημέρα.

Τα γεγονότα γνωστά: παχυσαρκία παιδιόθεν, άπειρες δίαιτες όπως και όλοι μας, πεταμένα λεφτά σε ινστιτούτα και λήψη επικίνδυνων φαρμάκων κάθε φορά που κυκλοφορούσαν, οδήγησε στην τοποθετήσει το 2006 γαστρικού δακτυλίου και επανατοποθέτησης λόγω μετακίνησης το 2008. Έχασα 44 kg το 2007 αλλά λόγω μιας γαστρορραγίας με διάνοιξη του δακτυλίου επαναπροσέλαβα 30 kg κιλά, κοινώς μια τρύπα στο νερό.

Μετά από δύο εγκυμοσύνες και δοκιμή όλων των νέων διαιτών (ζώνη, μονάδες, Ντουκάν και πάει λέγοντας), τον Νοέμβριο έφτασα στο Ιατρείο ενός χειρουργού παχυσαρκίας που εμπιστεύτηκα από τις εμπειρίες σας αλλά και το βιογραφικό του, τις δημοσιευμένες εργασίες του και τα βραβεία του, ο όποιος με την κατάρτιση, την στάση του και τον τα μετρημένα λόγια του, με έπεισε. Ενώ πήγα μόνο για αφαίρεση του δακτυλίου, αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση γαστρικής παράκαμψης με μία αναστόμωση. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Ηλία Σδράλη για την συνέπεια όσων μου είπε, και την άψογη χειρουργική επέμβαση μου, καθώς και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, από τον αναισθησιολόγο  μέχρι την διαιτολόγο, την γραμματέα αλλά και το υπέροχο προσωπικό του Διαβαλκανικού που έκαναν τις δύσκολες μετεγχειρητικές μέρες να κυλήσουν ομαλά.

PREVIOUS

Λαπαροσκοπική Χολοπαγκρεατική Εκτροπή EXPLORE

NEXT

Γαστρική Παράκαμψη Μίας Αναστόμωσης EXPLORE