Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Διεύθυνση Ιδιωτικού Ιατρείου στη Θεσσαλονίκη
Τσιμισκή 100 (2ος όροφος)
Τηλ.: 2310 222 422

Διεύθυνση Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης
Ασκληπιού 10, Πυλαία,
Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 57001
Τηλ.: 2310 400000
Fax: 2310 471 056

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Δ.Μ.Σ. (BMI)

hiddenppath hiddenppath

Menu

Hello!

Welcome!

Here you can calculate your bmi and bmr.

Choose option on the left.

Χολοπαγκρεατική εκτροπή BPD-LL-RYGB

Η γενέθλιος ημέρα κάθε ανθρώπου σχετίζεται με την έλευση του στη ζωή, σε μερικούς ανθρώπους όμως, με τον επαναπροσδιορισμό των στόχων και την αναγέννηση τους.

Η σημερινή μέρα, ημέρα εορτασμού και γενέθλιος για εμένα, ήρθε να επιβεβαιώσει και να σφραγίσει την επιτυχία των τελευταίων ετών αυτοεξέλιξης και επαναπροσδιορισμού της διαγωγής του βίου μου.

Κάθε αγώνας πρέπει να βρίσκει ανταμοιβή και κάθε επιτυχία πρέπει να εξελίσσεται, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση φθίνει.

Πέντε συναπτά έτη, έκανα μία προσπάθεια για την απώλεια  των περίσσιων κιλών.

Αρχής γενομένης με μια επέμβαση καταπολέμηση της νοσογόνο παχυσαρκίας  από το θεράποντα ιατρό Ηλία Σδράλη, ο οποίος ήρθε να διορθώσει τα λάθη που δημιούργησα  ο ίδιος στο παρελθόν.

Η επέμβαση, στην οποία είχα υποβληθεί για την καταπολέμηση της νοσογόνου παχυσαρκίας, είναι Χόλοπαγκρεατική εκτροπή μακράς έλικας με γαστρική παράκαμψη κατά Roux-en-Y και χολοκυστεκτομή και σκολεικοειδεκτομή. Στα επόμενα έτη υποβλήθηκα σε πλαστικές επεμβάσεις αφαίρεσης περίσσιου δέρματος στην κοιλιακή χώρα, τους βραχίονες και το στήθος.

Μετά την πάροδο της ανάρρωσης και την απώλεια 105 kg, θέλω να αναφέρω στους φίλους, πως είναι ένας δρόμος δύσκολος, που μόνο χαρά και υγεία μπορεί να μας προσφέρει εντέλει.

Προχωρώντας κάποιος σε μία επέμβαση καταπολέμησης νοσογόνου παχυσαρκίας, ακολουθεί μια δύσκολη οδό. Για τούτο το λόγο, θα πρέπει να λειτουργήσει στο πλαίσιο μιας ολιστικής θεώρησης της διαγωγής του βίου, της διατροφής και της ψυχολογικής του κατάστασης μετά την επέμβαση.

Ο αυτοσκοπός του ανθρώπου είναι η “ΕYTYXIA” κατά τον Αριστοτέλη και τούτο είναι το ζητούμενο στην υγεία με τούτη την επέμβαση, διότι η ζωή είναι ωραία.

Κάθε δυσκολία για κάθε προσωπικό αγώνα, μπορεί να συναντήσει την συμβουλή ενός ειδικού επιστήμονα. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια.

Ευχαριστώ δημόσια τους θεράποντες ιατρούς μου, ωσαύτως και όσους μου στάθηκαν.

Κλείνοντας θέλω να δώσω ευχές στον καθένα, έκαστο από εσάς για σωματική και ψυχική υγεία, καθώς και για τον προσωπικό αγώνα σας.

Χαρούμενα πέμπτα γενέθλια για μένα!

PREVIOUS

Γαστρική Παράκαμψη Μίας Αναστόμωσης EXPLORE

NEXT

Minimally invasive oesophagectomy and emerging complications: intercostal lung hernia. The Annals of The Royal College of Surgeons of England. 102. e1-e2. 10.1308/rcsann.2019.0163. EXPLORE